Akevittens spennende historie fra 1531 til i dag, krydret med smaking av gylne kulturarv og fatlagret akevitt.

Våre foredragsholdere har lang erfaring og stor kunnskap om historien, smakene og teknikken som skal til for å lage norsk fatlagret akevitt. I tillegg til historien får du forståelse og lærdom i kombinasjon av mat og drikke, og hva du skal tenke på når du velger drikke til maten. Akevittforedraget er ypperlig å kombinere med omvisning på brenneriet og eller mat opplevelser på brenneriet som sen lunsj, middag eller småretter og snacks.
Akevittforedrag med smaking har 20 års aldersgrense og varer i 30 – 45 minutter.
Åpne omvisninger med akevittforedrag og smaking har vi i deler av året og i helger, følg oss på Facebook for å se når de åpne omvisningene er.

Learn about the history of aquavit from 1531 until today and enjoy the tasing of aquavit.

Our speakers have long experience and extensive knowledge of the history, tastes and technique needed to make Norwegian barreled aquavit. In addition to the story, you gain understanding of the importance to combine good food and drink, and what to think about when choosing drinks for your meal. The aquavit lecture is excellent to combine with the tour of the distillery or food experiences at the distillery such as late lunch, dinner or light snacks.
Aquavit lectures with tasting have a 20-year age limit and last for 30 – 45 minutes.
We altso got open tours with aquavit lecture and tasting during parts of the year and on weekends. Follow us on Facebook to see when the open tours are.