fat


20. oktober Kl. 14.00:

Åpen omvisning


Lutefisk


27. oktober Kl. 18.00:

Lutefisklag


Søndagsbuffet


28. oktober Kl. 13.00:

Søndagsbuffet


 

Scroll for flere gylne øyeblikk

Opplevelseskalender

 

Bak kulissene denne uken

Det begynner å nærme seg tapping av akevitten vi la på fat i fjor. Den er smaksatt med karve, fenikkelfrø, kvann og pors. Mengdene og metoden er selvsagt hemmelige, men en god porsjon æreskjærhet og yrkesstolthet fra dugnadsgjengen er tilsatt også i år! Det blir ikke skikkelig god akevitt uten at noen har lagt sjelen sin i arbeidet.

ATLUNGSTAD BRENNERI | Sandvikavegen 214, Ottestad (Besøk etter avtale) | post@atlungstadbrenneri.no | Telefon 62 33 00 55

Meld deg på vårt nyhetsbrev:

IMG_3245
IMG_3033
IMG_2879