Røhne Bryggerhus har ølkurs på Atlungstad Brenneri


01. februar Kl. 18.00:

Ølkurs med Røhne Bryggerhus


Rakefisk og gammelost med Halvor Heuch


14. februar Kl. 18.00:

Rakefisk + gammelost = Halvor Heuch


Urtebrennevinskurs med Per Harald Grue


28. april Kl. 14.30:

Lær å lage urtebrennevin


Atlungstad Brenneri skal være med på MuseusmNAtt


09. mai Kl. 18.00:

MuseumsNatt


Bilder fra omvisning på brenneriet


26. mai Kl. 14.00:

Åpen omvisning


Bilder fra omvisning på brenneriet


02. juni Kl. 14.00:

Åpen omvisning


Bilder fra omvisning på brenneriet


09. juni Kl. 14.00:

Åpen omvisning


Bilder fra omvisning på brenneriet


16. juni Kl. 14.00:

Åpen omvisning


 

Scroll for flere gylne øyeblikk

Opplevelseskalender

 

Bak kulissene denne uken

Det begynner å nærme seg tapping av akevitten vi la på fat i fjor. Den er smaksatt med karve, fenikkelfrø, kvann og pors. Mengdene og metoden er selvsagt hemmelige, men en god porsjon æreskjærhet og yrkesstolthet fra dugnadsgjengen er tilsatt også i år! Det blir ikke skikkelig god akevitt uten at noen har lagt sjelen sin i arbeidet.

ATLUNGSTAD BRENNERI | Sandvikavegen 214, Ottestad (Besøk etter avtale) | post@atlungstadbrenneri.no | Telefon 62 33 00 55

Meld deg på vårt nyhetsbrev:

IMG_3245
IMG_3033
IMG_2879