fat


25. mai Kl. 14.00:

Åpen omvisning


fat


01. juni Kl. 14.00:

Åpen omvisning


fat


08. juni Kl. 14.00:

Åpen omvisning


fat


15. juni Kl. 14.00:

Åpen omvisning


fat


22. juni Kl. 14.00:

Åpen omvisning


fat


29. juni Kl. 14.00:

Åpen omvisning


Skibladner utenfor Atlungstad Brenneri


31. august Kl. 11.15:

Akevittcruise med Skibladner


 

Scroll for flere gylne øyeblikk

Styreleder Per Harald Grue og ny daglig leder Ole Volden-Sandersen 

Ole Volden-Sandersen ny daglig leder

Ole Volden-Sandersen (41) er tilsatt som ny daglig leder på Atlungstad Brenneri. Han kommer fra stillingen som hotelldirektør på Fagernes og har tidligere vært hotelldirektør på Scandic Ringsaker. Volden-Sandersen begynte hos oss i dag. 

Ole Volden-Sandersen er oppvokst i Skien og utdannet kokk og servitør. De siste femten år har han bodd på Hedmarken og for det meste arbeidet i hotell- og restaurantbransjen. De siste fem årene har Ole Volden-Sandersen vært hotelldirektør på Scandic Ringsaker og på Thon Hotel Fagernes. Han tok initiativ til å få autorisert Scandic Ringsaker som akevittautorisert serveringssted, har samarbeidet med Atlungstad Brenneri i flere sammenhenger og er på fritida styremedlem i Norske Akevitters Venner-Hedmark. Ole Volden-Sandersen bor på Hamar, er gift og har to barn.

– Jeg gleder meg til oppgaven som daglig leder på Atlungstad Brenneri sier Ole Volden-Sandersen. Med mange års erfaring i kommersielt reiseliv har mat og drikke vært mitt store interessefelt. Jeg har stort engasjement for lokal mat i kombinasjon med godt drikke, og hvor historien går som en rød tråd gjennom måltidet. Atlungstad Brenneri har unike muligheter med forankring i brenneriet, beliggende midt i kulturlandskapet der vi både kan fortelle historien og skape historie og nye gylne opplevelser, sier Ole Volden-Sandersen.

– Jeg er glad for at Ole Volden-Sandersen har sagt ja til å bli daglig leder på Atlungstad Brenneri. Som en dyktig hotelldirektør med gode resultater kunne han lett valgt andre jobber. Atlungstad Brenneri har vært en suksesshistorie, og vi trenger Ole Volden-Sandersens egenskaper og engasjement når vi nå skal utvikle virksomheten videre, sier styreleder Per Harald Grue. Vår hovedoppgave er å bevare, utvikle og drive et nasjonalt industrielt kulturminne og musealt formidlings- og opplevelsessenter på Atlungstad Brenneri. Vi skal nå videreføre posisjonen som nasjonalt kulturminne til også å bli et interessant besøksmål for publikum fra hele landet og utlandet. Det blir videre viktig å videreutvikle samarbeidet med Arcus AS og brennerinæringa i Norge i årene framover. I dette arbeidet blir det nødvendig med en offensiv daglig leder med et godt samarbeid med de ansatte, styret, en aktiv venneforening og våre mange samarbeidspartnere, sier Grue.

 

ATLUNGSTAD BRENNERI | Sandvikavegen 214, Ottestad (Besøk etter avtale) | post@atlungstadbrenneri.no | Telefon 62 33 00 55

Meld deg på vårt nyhetsbrev:

IMG_3245
IMG_3033
IMG_2879