fat


25. mai Kl. 14.00:

Åpen omvisning


fat


01. juni Kl. 14.00:

Åpen omvisning


fat


08. juni Kl. 14.00:

Åpen omvisning


fat


15. juni Kl. 14.00:

Åpen omvisning


fat


22. juni Kl. 14.00:

Åpen omvisning


fat


29. juni Kl. 14.00:

Åpen omvisning


Skibladner utenfor Atlungstad Brenneri


31. august Kl. 11.15:

Akevittcruise med Skibladner


 

Scroll for flere gylne øyeblikk

Blomster utenfor Atlungstad

Sommerfest

Sammen med Stange kommune lager vi nå en årlig sommerfest her på Atlungstad Brenneri. Vi ønsker å skape en folkefest med norske artister/ band som fyller kveld med herlige, musikalske opplevelser i idylliske omgivelser. Selvfølgelig blir det fint vær! Og vi er riktig så fornøyd med årets artister! Billetter kan kjøpes på www.ticketmaster.no, arrangementet har 20års aldersgrense. 

 

Bernt Ola Volungholen 

Operasanger Bernt Ola (født 1989) kommer fra bygda Vallset i Hedmark. Han er utdannet ved Norges Musikkhøgskole og Kunsthøgskolen i Oslo, Det kongelige Danske musikkonservatorium og Operaakademiet ved det Det kongelige teater. Bernt Ola har arbeidet med landets fremste orkestre og dirigenter, som KORK, Barokkanerne, Terje Boye-Hansen og Torodd Wigum. Han synger kirkemusikk og har blant annet sunget Ein Deutches Requiem av Brahms og Forkledd Gud av Larsson. Han er også en aktiv operapub- og konsertsanger. Han debuterte ved Det kongelige teater i 2014 og ved den Norske Opera i 2016. Ved den Norske Opera var debuten noe helt spesielt da Hedmarkspublikummet hadde funnet veien og halve salen bestod av Hedmarkinger.

 Bernt Ola Volungholen

Frida Ånnevik 

Frida (født 1984) er en norsk musiker, komponist og tekstforfatter. Hun vokste opp på Ridabu utenfor Hamar og drev med musikk og teater i oppveksten og har musikkutdanning fra rytmisk linje ved Universitetet i Agder, tidligere konservatoriet. Frida beskriver musikken sin som «pop i åpent landskap», med referanser til både vise, jazz, folkemusikk og soul. I 2009 ble hun tildelt Grappas debutantpris og ga ut sin debutplate «Synlige hjerteslag» i 2010. 

Frida Ånnevik har varmet opp for Odd Norstoga rundt omkring Norge, hun har vært nominert til Spellleman som årets nykommer og i kategorien vise, og har blitt tildelt Vidar Sandbecks kulturpris «Regnbågåbrua». Med sitt andre album «Ville Ord» ble hun nominert til Spellemann i kategoriene vise og tekstforfatter, og stakk av med prisen for beste tekstforfatter! 

Frida Ånnevik

 CC Cowboys 

Rockebandet CC Cowboys fra Fredrikstad holder seg stadig like aktuelle og er blant de mest profilerte norske artister i radio- og konsertsammenheng. Helt siden slutten av 80-tallet har CC Cowboys utgitt et tosifret antall album, alle med gode omtaler og salgstall. Debutalbumet «Blodsbrødre» kom ut i 1990 og CC Cowboys ble kåret til Årets nykommere under Spellemannsprisen samme år! Fram til 1998 ga de ut musikk med jevne mellomrom før de tok pause noen år, hvor vokalist Grønneberg ga ut to soloalbum. I 2002 var de tilbake i rampelyset og i 2010 feiret de 20-års jubileum for debutalbumet, som ble markert med to albumutgivelser. 

CC Cowboys er et av Norges mest hardtarbeidende liveband som leverer uansett om de spiller for tre hundre eller tre tusen mennesker. Gjennom mange år har de spilt på små og store steder over hele landet. Sommeren 2016 ble det doble livealbumet «Synder i Sommersol» sluppet. Tidligere har Nettavisen kommet med uttalelser som «Dette er norsk rock på sitt beste» og at «CC Cowboys bør holde på i minst 20 år til»!

CC Cowboys

 

ATLUNGSTAD BRENNERI | Sandvikavegen 214, Ottestad (Besøk etter avtale) | post@atlungstadbrenneri.no | Telefon 62 33 00 55

Meld deg på vårt nyhetsbrev:

IMG_3245
IMG_3033
IMG_2879