JUL 2020:
Julefrokost:
Røket laks med eggerøre, sylte, ribbe, leverpostei, roastbiff og potetsalat, spekemat, sild, oster.
225,-
Julelunsj:
Julelunsjtallerken
Kald lunsjtallerken med smaker av barndommens jul, sylte med sviske og julesennep, ribberull, kald ribbe, røkt laks med eggerøre, rakfisk med tilbehør, reker med sitronaioli, salat og potetsalat.
Juledessert
295;
Varm juletallerken
Inneholder ribbe, medisterpølse, medisterkake, pinnekjøtt, surkål, mandelpotet, julesaus og tyttebær.
295,-
Rakfisktallerken
Inneholder rakfisk med rødløk, rømme, egg, mandelpotet, lefse, purre og rødbet.
315,-
Juletapas
Kald ribbe, lakserull, sylterull, stava med rakfisk, svisker med bacon, sukkersaltet ørret, rødkålsalat, kyllingpate, akevittgravet laks, mandelpotetsalat.
Multevariasjon til dessert.
425,-
Middag
Drankkjørerens Aftensmat – 3-retter, 595,- per person.
Rakfisk med tilbehør
*
Gløggbraisert svinenakke med rotgrønnsaker, gløggsaus og fløtepoteter.
*
Riskrem med rød saus
Potetmottakerens førjulsmiddag – 3-retter, 695,- per person.
Rakfisktartar med Rørosrømme, ørretrogn og akevittgelè.
*
Villsau servert med rotmos, grønnkål, fløtepotet og rødvinssaus.
*
Multeostekake med is og akevittmarinerte bær.
Grevens julemåltid 7-retters gourmetmiddag, 1395,- per person.
Pannestekte kamskjell fra Hitra – servert på ertepurè og pastinakk.
*
Varmrøkt andebryst fra Vestfold servert med rødebetevariasjon, akevittgelé og Mizunasalat.
*
Akevittgranitè
*
Baconsurret reinsdyrplomme fra Rørosvidda – servert med rødkål, Annapotet, jordskokk og kremet viltsaus med mørk sjokolade.
*
Krydderbruleè med bringebærsorbèt.
*
Et utvalg av de beste norske oster
*
Petit four fra Kvarstad Gård